Συχνές Ερωτήσεις

Με ποιους τρόπους γίνεται η πληρωμή των ασφαλίστρων
Για την διευκόλυνση σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους εξόφλησης του ασφαλιστηρίου σας

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό επιλέγοντας μια από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΕΘΝΙΚΗ

ALPHA

EUROBANK

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για αποκλειστικά δική σας εξασφάλιση στο αποδεικτικό της κατάθεσης σας θα πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός του ασφαλιστηρίου σας ή ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματός.
Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί στο email info@special-insurance.gr ή στο fax : 210......και στην συνέχεια και κατόπιν επικοινωνίας με τον προσωπικό σας συνεργάτη μας στο τηλ. ...δρομολογείται η αποστολή του,επιλέγοντας εσείς τον τρόπο που σας εξυπηρετεί!

2. Μέσω αντικαταβολής με παράδοση στον χώρο σας.

Η πληρωμή γίνεται με την Δωρεάν παράδοση-παραλαβή του ασφαλιστηρίου στον χώρο σας με
courier όποια ώρα και ημέρα εσείς το ζητήσετε.Για εντός Αττικής δεν υπάρχει έξτρα χρέωση ή επιβάρυνση για τον courier.Για επαρχία υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση.

3.Μέσω αποστολής του στο e mail σας.

Μέσω αποστολής του στο e mail σας. έχετε το ασφαλιστήριο σας στα χέρια σας σε λιγότερο από 1 λεπτό!Κερδίστε χρόνο και ταλαιπωρία!

Πώς μπορώ να πληρώνω τα πιο φθηνά ασφάλιστρα της αγοράς;

Στην Special-Insurance.gr φέρνουμε κοντά σας τις καλύτερες προσφορές σε ασφάλιστρα για κάθε σας ανάγκη με ένα κλικ!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα επικοινωνίας, και ο πρώτος διαθέσιμος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς για να σας παρέχει κάθε βοήθεια και πληροφορία σχετικά με τα ασφάλιστρα που επιθυμείτε, και μάλιστα με εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής!

Τι είναι η Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής;

Στην Special-Insurance.gr δεσμευόμαστε να προσφέρουμε έγκαιρα και δεσμευτικά το φθηνότερο ασφάλιστρο αυτοκινήτου προς όλους τους πελάτες μας, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκονται!

Επίσης, εγγυούμαστε να σας προσφέρουμε ακόμη πιο φθηνά ασφάλιστρα, ακόμη κι αν έχετε γραπτή προσφορά με χαμηλότερη τιμή που αφορά:
• Τις ίδιες καλύψεις
• Την ίδια ασφαλιστική περίοδο
• Την ίδια ημερομηνία έναρξης ασφάλισης
• Την ίδια ημερομηνία έκδοσης της προσφοράς

Τι καθορίζει την τιμή στο ασφαλιστήριο μου;

Η τιμολόγηση των ασφαλίστρων καθορίζεται από πολλές παραμέτρους ανάλογα με την εκάστοτε εταιρία, οι οποίες είναι:

1.Η χρήση του οχήματος (επιβατικό, μοτοσυκλέτα,φορτηγό κτλ) επηρεάζει σημαντικά την τιμή, καθώς συνδέεται με τη φύση και το ύψος της ζημιάς που μπορεί να προκαλέσει το κάθε όχημα.

2.Η ιπποδύναμη (όσο μεγαλύτερη τόσο και πιο μεγάλη και η επιβάρυνση)

3.Η ηλικία του οδηγού. Οι νέοι οδηγοί στις περισσότερες εταιρείες έχουν πιο επιβαρυμένο ασφάλιστρο, ενώ αντίθετα με τη πρόοδο της ηλικίας μειώνεται η επιβάρυνση.

4.Ο τόπος διαμονής. Μεγάλα αστικά κέντρα και περιοχές με μεγαλύτερη κυκλοφορία οχημάτων συνήθως έχουν ακριβότερο ασφάλιστρο, καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες να προκληθούν ατυχήματα.

Υπάρχουν εταιρίες που δεν εφαρμόζουν παραμετρικό σύστημα τιμολόγησης;

Φυσικά και υπάρχουν. Μέσα από την ειδική φόρμα επικοινωνίας της Special-Insurance.gr, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, και οι συνεργάτες μας θα σας ενημερώσουν άμεσα για τα φθηνότερα ασφάλιστρα για το δικό σας αυτοκίνητο, μέσω e-mail ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 300 3434 .

Πώς μπορώ να αποφύγω το πρόστιμο για τα ανασφάλιστα οχήματα;

Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε το πρόστιμο για το ανασφάλιστο όχημα σας είναι να το ασφαλίσετε άμεσα με τις μοναδικές προσφορές που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, με ένα κλικ!

Έχετε την δυνατότητα επίσης να ασφαλίσετε το όχημά σας με όσα χρήματα διαθέτετε και για όσες ημέρες εσείς επιθυμείτε! Έτσι αποφεύγετε εκτός από το χρηματικό πρόστιμο το οποίο είναι 500€ για τα επιβατικά οχήματα και 250€ για τα δίκυκλα.

Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας αποφεύγετε τις ακόλουθες διοικητικές και ποινικές κυρώσεις που προβλέπει ο νόμoς στην περίπτωση ανασφάλιστου οχήματος:
• Αφαίρεση των πινακίδων, της άδειας ικανότητας του οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας για 6 μήνες
• Αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας για δύο (2) χρόνια σε περίπτωση ατυχήματος, ή για τρία (3) χρόνια, σε περίπτωση υποτροπής.
• Φυλάκιση από 2 μήνες μέχρι 1 χρόνο και
• Χρηματική ποινή μέχρι 3.000€

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ατυχήματος;

Σε περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει :

1. Να ελέγξετε πρωτίστως εάν υπάρχει τραυματισμός, ώστε να παρασχεθούν άμεσα οι αναγκαίες πρώτες βοήθειες.
2. Να ειδοποιήσετε τηλεφωνικά την υπηρεσία "φροντίδας ατυχήματος" της ασφαλιστικής σας εταιρίας
3. Ζητήστε από τον οδηγό/ ιδιοκτήτη του άλλου οχήματος τα απαραίτητα έγγραφα (άδεια κυκλοφορίας οχήματος, άδεια ικανότητας οδήγησης, ασφαλιστήριο συμβόλαιο)
4. Εξιδικευμένοι συνεργάτες της φροντίδας ατυχήματος θα φωτογραφήσουν τα οχήματα και θα συμπληρώσουν επιτόπου την Δήλωση Ατυχήματος
5. Εάν δεν έχετε ή δεν καλέσατε την "Φροντίδα Ατυχήματος", θα πρέπει να θυμηθείτε μέσα σε οκτώ (8) εργάσιμες ημέρες να γνωστοποιήσετε το ατύχημα στην ασφαλιστική σας εταιρεία, όπως προβλέπει ο Νόμος
6. Εάν το όχημά σας δεν κινείται λόγω της σφοδρότητας του ατυχήματος, η Φροντίδα Ατυχήματος θα μεριμνήσει ώστε να ρυμουλκήσει δωρεάν το όχημά μου σε συνεργείο της επιλογής μου.

Τι είναι η Φροντίδα Ατυχήματος και τι παρέχει;

Η Φροντίδα Ατυχήματος συχνά συγχέεται με την Οδική Βοήθεια. Είναι όμως μια εντελώς ξεχωριστή υπηρεσία η οποία αποσκοπεί στην εξασφάλιση και εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου που θα εμπλακεί σε ατύχημα.
Συγκεκριμένα, με ένα απλό τηλεφώνημα, αμέσως μετά το ατύχημα, ενεργοποιείται η Φροντίδα Ατυχήματος, όπου μεταβαίνει στον τόπο του συμβάντος και:
• αναλαμβάνει όλες εκείνες τις διαδικασίες που θα έπρεπε να διεκπεραιώσει ο ασφαλισμένος με τον «ασφαλιστή» του (δηλώσεις, έγγραφα κ.λπ)
• παρέχει στον ασφαλισμένο σημαντική βοήθεια στον τόπο της ζημιάς (π.χ. ρυμούλκηση οχήματος)
• διασφαλίζει τα δικαιώματα του ασφαλισμένου, σε σχέση με τις συνθήκες του ατυχήματος (φωτογραφίες, ανταλλαγή στοιχείων κ.λπ)
• βοηθά στη συμπλήρωση της δήλωσης Φιλικού Διακανονισμού(εάν υπάρχει

Χρήση των υπηρεσιών της Φροντίδας Ατυχήματος μπορεί να κάνει κάθε άτομο που θα έχει ένα ατύχημα με το ασφαλισμένο του όχημα, ανεξάρτητα αν φταίει ή όχι. Επίσης, μπορούμε να καλέσουμε την Φροντίδα Ατυχήματος και όταν έχουμε ζημιές του ασφαλισμένου οχήματος, που δεν οφείλονται σε τροχαίο ατύχημα, όπως σε περιπτώσεις φωτιάς, ιδίων ζημιών, ζημιών από φυσικά φαινόμενα κ.λπ.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες