Ασφάλεια Αυτοκινήτου - Special Insurance

Με μια επιτυχημένη πορεία 35 χρόνων στον τομέα των ασφαλειών, δημιουργήσαμε το Special-Insurance.gr, ένα μοναδικό ηλεκτρονικό πρακτορείο ασφαλειών, που σας προσφέρει τις πιο προνομιακές τιμές σε ασφάλιστρα, εξειδικευμένα ή μη, από 20 και πλέον εκ των κορυφαίων και πιο αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιριών της Ελλάδας!

Δίνοντας έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό και στο όραμα της ομάδας, οι συνεργάτες μας αποτελούνται από άτομα έμπειρα στο χώρο των ασφαλειών, με γνώμονα τη συνέπεια και την άριστη εξυπηρέτηση και υποστήριξή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο! Διατηρώντας προσωπική και άμεση σχέση με τους πελάτες μας, ανταποκρινόμαστε σε κάθε μήνυμα και κάθε σας κλήση σας, χωρίς καθυστέρηση και με αποτελεσματικότητα για οποιαδήποτε ανάγκη σας!

Αφουγκραζόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής μας, εστιάσαμε την προσοχή μας στο βέλτιστο συνδυασμό αξίας παροχών και τιμής, δημιουργώντας προσιτά πακέτα ασφαλειών, που ανταποκρίνονται στα δικά σας θέλω και τις επιθυμίες σας, διατηρώντας τον προσωπικό μας χαρακτήρα και την ξεχωριστή ποιότητα υπηρεσιών, δίπλα σας με τους πιο υπεύθυνους συνεργάτες σε ότι χρειαστείτε στην καθημερινότητά σας!

Συνεργαζόμενες Εταιρείες