Ασφαλίστε την πιο πιστή σας φίλη..!

Μεριμνήστε για την προστασία της πιστής σας φίλης ασφαλίζοντας την με το νέο μοναδικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης, κατοικιδίων συντροφιάς που απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να παρέχουν στο σκυλάκι ή τη γατούλα τους,υψηλού επιπέδου παροχές υγείας και παράλληλα την ένταξη τους σε ένα σύστημα πρόσθετων παροχών που συμβάλλουν στην αναβάθμιση και ποιοτική διαβίωση τους.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Δωρεάν Παροχές
1. Δωρεάν κτηνιατρικές επισκέψεις σε περιπτώσεις ατυχήματος ή ασθένειας
2. Δωρεάν Δωρεάν κτηνιατρικές πράξεις που περιλαμβάνουν κλινική εξέταση, έλεγχο και καθαρισμό αυτιών, οδοντιατρικό έλεγχο και ιατρικές συμβουλές
3. Δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος - check up
4. Δωρεάν τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης και επικοινωνίας με κτηνιάτρους και εκπαιδευτές σε θέματα καθημερινής φροντίδας και συμβουλών
Επιπλέον παροχές
1. Επιπλέον κτηνιατρικές επισκέψεις σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος με την εκπτωσιακή τιμή των 10€
2. Απεριόριστες κατ οίκον κτηνιατρικές επισκέψεις με την εκπτωσιακή τιμή των 20€/επίσκεψη
3. Ετήσιος εμβολιασμός(πενταπλό) στην εκπτωσιακή τιμή των 10€
4. Αγορά και τοποθέτηση microchip στην εκπτωσιακή τιμή των 15€
5. Απεριόριστες ημέρες νοσηλείας σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας με ειδική τιμή 15€/ημερησίως σε συμβεβλημένες κλινικές και κτηνιατρεία
6. Απεριόριστη νοσοκομειακή περίθαλψη και έξοδα νοσηλείας και χειρουργικών επεμβάσεων με έκπτωση -40%
7. Απεριόριστες διαγνωστικές-απεικονιστικές εξετάσεις με έκπτωση -40%
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ειδικές Εκπτώσεις σε Προϊόντα - Παροχές
Οι παρακάτω Εκπτώσεις-Παροχές είναι αποτέλεσμα στρατηγικών συνεργασιών με επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται σε υπηρεσίες και προϊόντα στον τομέα των κατοικίδιων συντροφιάς και διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις καθώς και την τεχνογνωσία και εμπειρία για την υψηλού επιπέδου υποστήριξή τους.
Πιο συγκεκριμένα:
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Εταιρία Hill’s
Χορηγείται έκπτωση από είκοσι πέντε (25%) επί τοις εκατό, για απεριόριστες αγορές των τροφών της εταιρίας Hill’s. (Εσωκλείονται κουπόνια)
Εταιρία BELCANDO
Μίας (1), ΔΩΡΕΑΝ, συσκευασίας ξηράς τροφής της εταιρίας BELCANDO 5kgr ή 4kgr, (αξίας 27€ έως 35€), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 18%.
Εταιρία LEONARDO
Μίας (1), ΔΩΡΕΑΝ, συσκευασίας ξηράς τροφής της εταιρίας LEONARDO 2kgr (αξίας 18.5€), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου τροφής, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 18%.
Εταιρία INFRONT
Ενός (1), ΔΩΡΕΑΝ, περιλαίμιου αντιπαρασιτικής φροντίδας σκύλου (τετράμηνης προστασίας) της εταιρίας INFRONT, (αξίας 9.5 €), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 20%.
Εταιρία BIO BOND CAT
Ενός (1), ΔΩΡΕΑΝ, περιλαίμιου αντιπαρασιτικής φροντίδας γάτας (τετράμηνης προστασίας) της εταιρίας BIO BAND, (αξίας 5.60 €), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 20%.
Εταιρία SALMO PET
Χορηγείται έκπτωση δεκαοκτώ (18%) επί τοις εκατό στα προϊόντα Salmo Pet, λάδι σολωμού για σκύλους και γάτες, για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου.
Εταιρία FLEX PLUS
Μίας (1), ΔΩΡΕΑΝ, συσκευασίας προστατευτικού συμπληρώματος για τις αρθρώσεις του σκύλου και γάτας της εταιρίας FLEX PLUS, (αξίας 29 €), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 20%.

Extra Παροχή

Δωρεάν ένας ετήσιος προληπτικός έλεγχος - check up για σας τον ιδιοκτήτη του κατοικιδίου συντροφιάς

Περιποίηση - Καλλωπισμός (Pet Saloon-Grooming)
Δωρεάν δύο (2) περιποιήσεις ομορφιάς - καλλωπισμού ετησίως που περιλαμβάνουν : μπάνιο, λούσιμο, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό αυτιών, καθαρισμό πρωκτικών αδένων.
Παρέχεται έκπτωση 30% τριάντα επί τοις εκατό επί του εκάστοτε τιμοκαταλόγου, σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες.
Pension - Κέντρα Φιλοξενίας Κατοικιδίων Συντροφιάς
Διαμονή σε πιστοποιημένα κέντρα φιλοξενίας – pension και με συμμετοχή των μελών 12 ευρώ (€) ανά ημέρα διαμονής των κατοικίδιων συντροφιάς. Για κάθε έξι (6) ημέρες φιλοξενίας χορηγείται μία (1) ημέρα, δωρεάν. Στο ποσό περιλαμβάνεται και η ημερήσια τροφή.

Θέλετε να λάβετε ΔΩΡΕΑΝ προσφορά για την Γάτα σας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καλέσει ή καλέστε μας εσείς, με ΔΩΡΕΑΝ χρέωση στο: 210.300.3434 και 210.99.29.328

Όνομα *

Επώνυμο *

Email *

Τηλέφωνο *

Κατοικίδιο *

Επιπλέον Πληροφορίες

Συνεργαζόμενες Εταιρείες